Websites & Webshops

Wij hoeven je niet te vertellen dat de website van je bedrijf niet alleen een communicatiemiddel is. In de ogen van de bestaande en potentiële klant is je website je bedrijf, maar dan online. Kortom online moet je bedrijf goed voor de dag komen. Een goed vindbare, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website draagt dan ook direct bij aan je bedrijfssucces!

Wij van Studio Skart gaan eerst met je in gesprek wat is de huisstijl van jouw bedrijf? Wat vind jij mooi? En wat hebben wij in gedachte. Na het gesprek gaan wij bezig om ons gezamenlijke doel te behalen. Wanneer wij dichtbij het eindproduct zijn vragen wij om feedback (als dat van toepassing is) zo zorgen wij ervoor dat jij 100% tevreden bent.

De websites en webshops gemaakt door Studio Skart zijn:

Maatwerk. De site perfect afgestemd op jouw wensen en onze kennis.

Creatief. Elke website die wij ontwerpen heeft een uniek en creatief design.

Gebruiksvriendelijk. Een goed werkende responsive website met heldere navigatie. Dus ook op een tablet of mobiel.

Vindbaar. Een mooie website moet gezien worden!

Veilig. Een gratis SSL-certificaat, dit betekent dat jouw site veilig is, wel zo prettig.

Geïnteresseerd? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op! Ben je nog niet helemaal overtuigd? Bekijk ons portfolio dan hieronder en laat je inspireren:

Genoeg gepraat! Jij wilt natuurlijk weten wat dit gaat kosten..

Ontdek onze portfolio webshop

Om te laten zien wat wij kunnen hebben wij een portfolio webshop gemaakt voor onze eigen Skart bedrijfskleding. De bedrijfskleding was eenmalig te bestellen, waardoor de webshop nu alleen nog wordt gebruikt als demo.